Erfaring

Erfaring

Erfaring

Virksomhedens idegrundlag er bygherrerådgivning og projektledelse for private, der skal bygge nyt, tilbygninger eller renovere deres bolig eller sommerhus.

ll-smallHenrik Langkilde har været beskæftiget i byggebranchen i 38 år, og har igennem årene oparbejdet et stort kendskab og netværk indenfor dette felt.

Hvis man ikke har beskæftiget sig med byggeri og indhentning af tilbud, er der rigtig mange faldgrupper man skal tage sig i agt for, og det kan derfor være både en fornuftig og rentabel beslutning at tage kontakt til L.L. Consult.  Her kan der ofte spares mange penge samtidig med man måske får bedre tilpassede løsninger.

L.L. Consult samarbejder kun med seriøse og pålidelige håndværkere og leverandører.

I en del tilfælde kan der opnås håndværkerfradrag og energitilskud. Hvis man eksempelvis vælger at få foretaget nogle energibesparende foranstaltninger som f.eks. efterisolering, nye vinduer eller ny energibesparende varmekilder til opvarmning af boligen.

Hvad enten man mangler bistand til indhentning og vurdering af konkrete tilbud fra håndværkere, rådgivning i forbindelse med et forestående byggeri eller styring af et projekt, så er succeskriteriet og det klare mål altid at øge bygherrens sikkerhed for, at han eller hun opnår den bedst mulige løsning, der imødekommer ønsker og drømme til den bedste pris og kvalitet.

Udover selve rådgivnings-opgaven og projektledelsen formidler L.L. Consult også indkøb og salg af stort set alle slags byggematerialer til konkurrencedygtige priser. (se under produkteksempler)

Henrik Langkilde sluttede efter 36 års ansættelse sin karriere som regions-direktør hos VVS grossisten Sanistål i 2011. Herefter var han direktør i en større håndværks – og produktionsvirksomhed og siden 1.1.2014 har han drevet L.L. Consult.