Portfolio

Lønstrup Mølle

case-4_3


2014 fik jeg opgaven som projektleder for en totalrenovering af Lønstrup Mølle der i dag bruges som sommerbolig.  Udover selve renoveringsopgaven skulle der samtidig opføres en anneksbygning på den nordlige side af møllen indeholdende 2 værelser, badeværelse, teknikrum mv.

Selve møllen er opført i 1865 og skulle have en gennemgribende renovering. Møllens fundament bestod af 8 store kampesten, og i projektet indgik at hele mølleskroget skulle understøttes af en egentlig betonsokkel hele vejen rundt.

Alt defekt træværk skulle udskiftes og der skulle monteres nye vinduer og kobberinddækninger. Hele mølleskroget er i dag topisoleret og beklædt med 33000 stk nye spåner i lærketræ der efterfølgende er behandlet med lindolie og malet med speciel maling.  Alt i alt en særdeles spændende opgave som strakte sig over ca. halvandet år men med et fantastisk flot resultat til følge udført af dygtige håndværkere i tæt samarbejde med bygherre og fredningsmyndigheder.


Henrik Langkilde

Henrik Langkilde har været beskæftiget i byggebranchen i 38 år, og har igennem årene oparbejdet et stort kendskab og netværk indenfor dette felt. Efter 36 års ansættelse som regions-direktør hos VVS grossisten Sanistål i sluttede Henrik sin karriere 2011. Herefter var han direktør i en større håndværks – og produktionsvirksomhed og siden 1.1.2014 har han drevet L.L. Consult.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *