Portfolio

Udskiftning af hangarporte

case-6


I forbindelse med en større renovering af Sun-Air Technic`s 2 flyhangarer i Sindal, skulle selve hangarportene også udskiftes. En opgave som krævede stor forberedelse da virksomheden under processen skulle være i drift. Det betød med andre ord, at fly skulle kunne bugseres ud og ind alt imens der blev gravet og støbt fundament til de nye porte.

Portene måler hver 6 x 25 mtr. og kører på nedstøbte skinner med el-tracing så de ikke fryser til om vinteren. Flot og solidt arbejde af murer-og entreprenørfirmaet Peter Juul ApS.

Portene er leveret og monteret fra det tyske firma Schmitter Tore, som brugte 6 uger til at samle og monterer portene. Derudover har jeg leveret alle nye vinduer til hangarer og administrationsbygning fra Ventisol A/S i Vrå.


Henrik Langkilde

Henrik Langkilde har været beskæftiget i byggebranchen i 38 år, og har igennem årene oparbejdet et stort kendskab og netværk indenfor dette felt. Efter 36 års ansættelse som regions-direktør hos VVS grossisten Sanistål i sluttede Henrik sin karriere 2011. Herefter var han direktør i en større håndværks – og produktionsvirksomhed og siden 1.1.2014 har han drevet L.L. Consult.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *