Referencer

Referencer

Referencer

Super service hele vejen igennem!

Invita i Hjørring har leveret både køkken og bad til vores renovering af vores hus. De satte os i forbindelse med L.L. Consult v/ Henrik Langkilde, som er bygherrerådgiver. Det endte med, at L.L. Consult fik hele projektet i hovedentreprise i tæt samarbejde med Invita. Det har været en ren fornøjelse hele vejen igennem. Rasmus, som er konsulent hos Invita, var med fra første gang vi satte benene hos Invita i Hjørring. Vi har nu skrevet under på et færdigt resultat med L.L. Consult. Kæmpe ros fra os.

Charlotte og Kim Pedersen

Vi har været så tilfredse med L.L. Consult som entreprenør og alle de håndværekere vi har haft i hus i forbindelse med udskiftningen af vores køkken.

Erik og Else Marie Trane

L.L. Consult v/ Henrik Langkilde har forestået renoverings- og ombygningsprojekt i vores sommerhus i Blokhus i periode marts til juli 2018. Henrik har på professionel vis styret hele projektet for os og været vores eneste kontaktperson gennem hele fasen. Det har gjort processen for os, som bygherre, meget lettere. Henrik har fra start af lavet en projektbeskrivelse med tidsterminer og når der har været ændringer undervejs, er der blevet udarbejdet og fremsendt en revideret plan. Henrik har fulgt op ved fremmøde i sommerhuset og været god til at orientere os undervejs. Dette har givet os en tryghed og vished om, at de indgåede aftaler også er dem der bliver udført. Det gælder også de udarbejdede priser og budgetter, som blev lagt fra start.

Alt i alt en og proces og godt udført arbejde., som vi er glade for.

Preben og Inge Lie

“Vi stod foran en større renoveringsopgave på vores hus. Opgaverne var at få udskiftet en del af tagkonstruktion, malet stuerne og udskiftet en del vinduer. Henrik Langkilde er klart den bedste bygherrerådgivning og projektleder, som vi har mødt. Allerede i den indledende fase fremkom Henrik med mange gode ideer og konkrete forslag til hvordan vi kunne optimere isolering for hermed at opnå en god energibesparelse.  Også i den næste fase var Henrik, bl.a. på grund af hans mangeårige erfaring og stærke netværk i byggebranchen, rigtig god til at indhente og vurdere konkrete tilbud fra håndværkerne. Den største styrke i hele processen var efter vores opfattelse imidlertid Henriks evne og vilje til at følge op i forhold til håndværkernes udførsel af opgaverne. Henrik stillede høje – men også realistiske – krav til kvaliteten af håndværkerne, både tømrer, maler og elektriker. 

Og det allerbedste er, at vi efter arbejdet er fuldendt, og fakturaen betalt – uden at tøve et sekund – varmt kan anbefale L.L. Consult Aps v. Henrik Langkilde – når du har brug for en venlig, fagligt dygtig og prismæssig konkurrencedygtig bygherrerådgiver.”

Birte Christensen og Michael Andersen

“Da vi besluttede at totalrenovere vores badeværelse, kom vi i tvivl om hvilke håndværkere vi skulle vælge for at opnå den bedste kvalitet til den bedste pris. Det stod hurtigt klart at vi skulle bruge både tømrer, VVS, murer, maler og elektriker. Det var en uoverskuelig opgave at få det koordineret, når vi også skulle på arbejde. Vi blev anbefalet Henrik til at stå for projektet, og det har vi ikke fortrudt. Han har rådført med tekniske detaljer og professionelle leverandører af håndværkere og materialer. Han udarbejdede en tidsplan, som blev overholdt. Informationsniveauet var højt under hele projektet. Vi er ikke i tvivl! Skal vi i gang med yderligere ombygning, vil vi helt klart kontakte Henrik igen.”

Per & Lene Kristoffersen

“Vi gik ind til Invita i Hjørring og så på badeværelse interiør og udvalgte hvad vi kunne tænke os. Det var ikke det store problem, men så griber det om sig. Vi kan ikke selv montere det, hvad gør vi ?

Sælgeren foreslog at vi kontaktede en bygherrerådgiver der kunne samle alle trådene. Henrik kom på besøg og vi gennemgik hele projektet, hvilket mundede ud i et byggemøde på vores lille badeværelse, med deltagelse af murer, VVS, tømrer, elektriker samt Henrik.

Der blev udarbejdet et overslag samt en tilbudspris som vi accepterede. Det blev til et utroligt positivt samarbejde med håndværkerne samt Henrik. Vi kunne ud fra det udarbejdede projekt følge med i både arbejdet samt tidsplanen og: Begge dele holdt. Undervejs har Henrik støttet os og bl.a. været med ude og se på fliser. Vi følte os i trygge hænder.

Hanne og Bent Popp

“Så er vores projekt med totalrenovering af badeværelser samt for- og baggang afsluttet – og dét med et særdeles fornemt resultat til følge.

Henrik Langkilde, L.L. Consult, har stået for udbud og indgåelse af entrepriseaftaler og derpå styret projektets gennemførelse. Han har således som bygherrerådgiver været det aktive og styrende bindeled mellem os og entreprenørerne samt leverandørerne. Og det er gjort på forbilledlig vis til vores fulde tilfredshed – og som nævnt med et vildt flot resultat. Vi kan derfor klart og ubetinget anbefale L.L. Consult til andre, der har lignende projekter i tankerne.”

Inger og Jens Christian Larsen

“Mit projekt var i den mindre afdeling, men det krævede mange forskellige håndværkere. Det er et sommerhus, hvor badeværelse og entré skulle totalrenoveres. Jeg synes det virkede ret uoverskueligt, men efter en kort snak med Henrik fik han hurtigt styr på, hvilke håndværkere, der skulle bruges, samt udfærdiget en projektbeskrivelse og indhentet priser mv. Det var en kæmpe hjælp, og Henrik fulgte hele tiden op på, hvornår de forskellige håndværkere skulle være klar. Desuden var det dejligt med Henriks løbende opdatering til mig.

Henrik får mine varmeste anbefalinger!”

Lisbeth Mikkelsen

“Jeg har haft L.L.Consult til at hjælpe mig med 2 større renoveringsopgaver.

L.L.Consult fik ved begge projekter lavet et tilbud (væsentlig billigere og bedre løsning end det primære tilbud , jeg selv havde indhentet). Effektiv styring og overvågning af forskellige håndværkere og havde under byggeprocesserne en behagelig og problemløsende dialog med Henrik Langkilde. Begge projekter blev færdige til lovet tid og uden overraskende prisoverskridelser.”

Jørn Vestergaard

“Vi har lige været igennem en renovering af badeværelse og soveværelse. Dette var et større projekt da de kræver murer, vvs, tømrer, elektriker, maler, gulvmontør samt køb af nyt inventar. Vi valgte at tage fat i LL Consult som forestod indhentning af tilbud , forhandling med tilbudsgiver m.m. Endvidere fulgte han håndværkerne tæt under hele forløbet og tidsplanen blev overholdt. Vi havde en ide om hvordan vil ville indrette de 2 rum, men Her var Henrik Langkilde en god sparring. Han havde mange ideer og så nogle muligheder som vi ikke havde tænkt. Ombygningen er nu færdig og vi glæder os hver dag over hvor velfungerende det er.

Går I i tanker om at bygge hus eller renovering af jeres nuværende kan vi kun anbefale at I tager fat i LL Consult”

Jens Arne og Inge Hedegaard

”I forbindelse med totalrenovering af vores entre og bryggers stod det tidligt klart for os, at vi havde brug for hjælp undervejs i hele processen – vi havde hverken kontakter eller kompetencer til selv at få projektet sat på skinner, og derfor var det oplagt at få kontakt til en bygherrerådgiver. Af Invita i Hjørring fik vi anbefalet Henrik Langkilde, som vi fra start til slut havde et solidt og tillidsfuldt samarbejde med.

Det endte med at blive et rigtig stort projekt, hvor vi i den grad følte os håndholdte af Henrik hele vejen, ligesom vi aldrig var i tvivl om, at han havde vores bedste interesser for øje og arbejdede hårdt for at få vores ønsker og krav implementeret. Vi kan kun give et samarbejde med Henrik vores bedste anbefalinger.”

Anette

“Vi har siden 2013 i tre perioder haft Henrik til at stå for en totalrenovering af vores sommerhus. Vi bor over 200 km fra sommerhuset og har en travl hverdag. Uden lokalkendskab ville vi aldrig have haft mulighed for at indhente så gode tilbud fra gode håndværkere eller føre tilsyn og koordinere de forskellige håndværkeres tidsplaner. Byggeperioder og priser har holdt, og vi har hver gang været yderst tilfredse.

Vi føler os overbevist om, at uden Henrik havde vi måttet betale meget mere uden nødvendigvis at få et bedre resultat – for ikke at tale om, at vi har sparet rigtig mange timers arbejde!”

Ib Skovbo og Vibeke Forsberg

“Vi skulle have badeværelset renoveret, og da det er husets eneste, skulle det ikke gerne være en langvarig proces. Vi indgik derfor en aftale med LL-Consult, som derfra overtog det fulde ansvar for projektets udførelse. Tidsplanen, som var meget stram, blev overholdt og kvaliteten af det arbejde, der blev udført, var helt i top.

Hvis vi en anden gang skal have håndværkere i huset, vil vi ikke betænke os på igen at indgå aftale med L.L.consult.”

Gitte og Jes Jacob Christensen

“Vi vil gerne sige tusind tak for et rigtig godt samarbejde. Det har været en spændende proces for os, og idet vi har været på lang afstand har det været virkelig rart at vide at du var der til at styre det hele. Tusind tak for at have taget hånd om det hele. Når vi skal have lavet noget igen, vil vi helt bestemt komme til dig! Vi giver også meget gerne positive referencer på vores samarbejde!”

Anne-Marie og Jørn Henrik